Sommar

Sill&småtimmar

Jag är så himla glad över denna helg. En midsommarhelg som faktiskt inte regnade bort & som blev en helg man sent glömmer. En helg med fantastiska & viktiga människor.

Finaste killarna i kransar.

Den innehöll ju allt som den klassiska midsommaren faktiskt ska innehålla. God mat (till och med sillburken som Nikita själv fick sitta och smaska på), lekar, jordgubbar, plocka blommor & binda de till kransar, knott, kurandet under filtarna på altanen när småtimmarna smög på. Och midsommarkransen i trä som stod mitt på matbordet räknas också.

Har nämnt det förut, att Nikita är verkligen en favvo hos Milton. Han skiner upp som en sol när hon kliver innanför dörren och han får alltid härja riktig med henne. Att gå & hålla handen är ju favoritsyssla nu, och självklart ställde gudmor upp och traskade tusen varv runt huset med Mille.

Fina fina sommarkillen på sin allra första midsommar.

Vi avslutade helgen med kalas tillsammans med halva släkten hemma hos mormor & morfar, och även en snabbvisit av farmor & farfar och lite senare av kompisen Ludvig med familj på kvällen. Tror att Mille också är löjligt nöjd med sin första midsommarhelg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s