Hej! Välkommen till mig! Malin heter jag, är en 28 årig värmländska som skulle beskriva sig som kreativ, lillgammal, hemmakär och påhittig.

Här skriver jag om det älskade livet på landet, med hönor, katt, min man Jack och våra två barn Milton & Minelle.

Om det älskade livet på landet

Med ett virrvar i huvudet ständigt fullt av nya idéer och påhitt. DIY och småpyssel är det bästa jag vet. Jag jobbar med skapande dagarna i ända, jag driver mitt varumärke Villa Gråbo via blogg och instgaram (@villagrabo) och så driver jag även företaget Nell & the lion, där jag formger och skapar dekor i trä och säljer i webbshopen http://www.nellandthelion.com. Bloggat sedan 1800-talet (2007 för att vara exakt) och älskar att fotografera, allt från vardagen fångad i farten till piffade flatlays. Provar ofta på nya DIY och målar, tapetserar om eller bygger något här hemma var och varannan dag, vilket ni också får ta del av härinne!

Villa Gråbo

Varumärket Villa Gråbo, som mina sociala kanaler kallas, syftar till vårt hem, som ligger ute på landet, med värmländska skogen kring knutarna.

Villa Gråbo, vår lilla plätt på jorden, i den röda villan med snickarglädje, som gått i arv i vår släkt sen det byggdes 1940.

Mini Gråbo är ofta med på ett hörn också, barnens favoritplätt, lekstugan som vi lagt många timmars kärlek på.

Och vårt senaste bygge på gården, Gröna gråbo såklart, vårt växhusbygge som vi byggde av gamla fönster. Med plats för både odling och fikastunder!

Hoppas du får en härlig stund här inne, varmt välkommen! ♡

Följ mig på instagram @villagrabo


Undrar du över något eller vill samarbeta?

malin.roso@hotmail.com

eller

info@nellandthelion.com