Allmänt

Snirkliga loppade fynd

 
Det är som en blandning av när man som barn (okejdå, ja även nu i vuxen ålder…) gick till affären på lördagarna för att få gå loss bland alla godbitar i lösgodisavdelningen, och äggjakten på påsk, man vet liksom inte exakt vad för fynd man kommer att göra, men att det finns massa roligt att gotta sig bland. Loppis. Second hand. 
 
 
Det var länge sedan nu, och oj vad jag saknat det. Jag hade ingen plan när jag gick in, men kom ändå ut med en fyllld ICA-pappåse, för 200 riksdaler! Kände mig nästan brottslig. 
 
 
Ni skulle ha sett mig, när jag släpade med min pappkasse till köket och försiktigt packade upp kopp för kopp ur sitt knöckliga tidningspapper och visade Jack mina fynd…

”Tänk dig en sommarfika ute på altan, med nybakta bullar och lite kaffe i dessa” då fångade jag hans intresse direkt! Tur att han också kan få användning för mina koppfynd!
 
 
Var bara tvungen att köpa denna otroliga kaffe (te?) kanna, så var det visst ett helt set som ingick med bl.a kastrull, burk och små kannor med väldigt långt skaft, någon som har en aning om vad de ska användas till? (två bilder upp)
 
 
Jag är svag för snirkliga detaljer, som ni kan se. Titta på kastrullens botten, så fin och välgjord. och tårtspadens skaft, så fint så fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s