Familj

Jag är gla’ i hösten ja!

(null)
 
Tre dagar i veckan, när jag & Nell har varit och lämnat Milton på förskolan, tar vi en morgonpromenad med vagnen. 45-50 min promenad här hemma i krokarna. Jag försökte uttrycka mig för Jack häromkvällen, vilken lycka i själen de där promenaderna skapar, jag sa att det är som att man löjligt går och småler för sig själv…
 
”tänk att jag får bo just här”
 
Det är sällan jag möter någon den tiden så allt är så lugn och stilla och nu på hösten dansar dimmar över sjön nästan varje morgon, magiskt! 
 
(null)
 
Varje höst känns som en nystart efter sommarens alla lata dagar och jag älskar att se förvandligen som man så tydligt kan följa på hösten, hur träden sakta men säkert går från murrigt gröna till eldigt röda.
 
Just denna höst är verkligen en nystart, med företaget. Jag är så himla glad att jag har chansen till att prova mina vingar, chansen till att forma det liv och vardag som jag drömmer om, allt med en trygg familj i ryggen som förstår vad viktigt det är för mig, som ger mig möjlighet att prova. Så tacksam. 
 

En kommentar på “Jag är gla’ i hösten ja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s