Lillasysters rum

Hur ska det gå med julafton…

(null)

Jag kunde inte hålla mig. Minelle har redan fått en av sina presenter, redan för några veckor sedan faktiskt. Herregud, jag kommer få handla alla barnens framtida julklappar dagen innan självaste julafton, jag är så så dålig på att
vänta. Hursom, där hänger den iallafall så fint, den ståtliga svanen. 

(null)

Jag har läst någonstans för länge sedan att svanar symboliserar lugn och ro, och det kan ju faktiskt vara välbehövligt i ett barnrum. Den plyschklädda skönheten gjorde sig bra i Nells alldelles egna rum och ramen den har jag spraymålat i guld för
att ge svanen extra stjärnglans på väggen.
Men nu ska jag bärga mig och slå in resten av Minelles presenter, för den stora dagen är alldeles kring hörnet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s