Villa gråbo - altanen

Bygget utan press och stress

(inlägget innehåller söta reklamlänkar) 
(null)

 
Vi har gjort det förr, byggt ett soldäck. Då under en extrem tidspress och med ett krav att det skulle vara så stort att vi skulle kunna äta bröllopsmiddagen på det. Jag och Jack kämpade många kvällar och nätter tillsammans (efter nattning av Milton), med allt ifrån att gräva ur grund till att skruva i alla skruvar i trallen. Kvällen innan vårt bröllop skruvades sista skruven i och vi invigde det rejält med både bröllopsmiddag och bröllops-dans-party dagen och natten efter. Här ( klick) kan ni se en liten glimt av dukningen. 
 
Nu blir det under helt andra omständigheter. I betydligt mindre format och utan någon tidspress alls. Tanken är att Mini Gråbo ska bli med soldäck någongång i sommar. Och här har jag samlat lite inspo. 
 
 
Inget soldäck just här, men titta på denna urgulliga uteplats! Lite blommor, ett parasoll och en fågelholk senare så kommer vi ha världens bästa fikaplats i sommar. 
 
 
Denna fantastiska uteplats gör mig så sugen på att bygga en liten mini-pergola som man kan låta en klätterros gå lös på, så himla mysigt. Kanske får bli nästa sommars projekt. Vårt soldäck är tänkt att gå lite i samma form som denna, med lite veranda framtill och större på ena sidan. Vi ska även fixa något räcke att skruva upp Miltons brevlåda på. 
 
 
Och så småningom ska de får sin egna lilla kiosk på soldäcket. Milton & Minelles egna lilla glasskiosk/korvmoj/grönsaksmarknad. 

Ytterligare lite lekstugeinspo, till insidan och lite till fikabordet (titta på den lilla mini-dammsugaren och semlan!!) på utsidan. Frukt och grösakslådorna skule vara helt perfekta till kommande kiosk. klicka på respektive produkt på bilden för att se och läsa mer. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s