Malin

I fablernas värld…

(null)      
Vet ni vad? När jag var liten så skämdes jag för att jag var kreativ. Jag önskade mig en symaskin i smyg (en önskelista som bara släkten fick se) och jublade inombords när det skulle pysslas allahjärtansdag-kort och påsk-kycklingar i skolan. Men
i största möjliga tystnaden, för de var ju töntigt, trodde jag. 
Nu är det den allra största och stoltaste delen av mig. När jag ska presentera mig själv för andra för första gången så väljer jag alltid ordet kreativ, för nu på ”äldre dagar” har jag förstått att det är en livstil. 
(null)

Jag gör något kreativt varje dag. Allt ifrån att fota, skapa en rabatt i trädgården till att sy något eller göra en moodboard inför kommande projekt. Stort och smått. 
Jag har bloggat sen jag gick 8:e klass, alltså sen…. 2008 (!) och det har varit min kreativa frizon och morot för att ha en ”anledning” till att skapa något, dokumentera det i bild och text, och sedan ”förvara” det som minne på bloggen. Sen är
det såklart fantastiskt roligt att få respons och inspirera andra på detta sätt! 
(null)

När jag läste ”Slöjd – textil” på universitetet förra året så sydde jag och broderade denna tygkasse med inspiration från sagofigurerna Mrs Mighetto. Väldigt tidskrävande men  himla
rolig att göra! Broderi är ett detaljerande och lugnande pillgöra som jag älskar! 
Jag har haft sån stor nytta och glädje av mitt kreativa intresse, så jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden och hälsa blyga Malin, 10år att leva ut sina kreativa, tokiga idéer. Att riktigt njuta av de där 60min bildlektionerna och 90min slöjdlektionerna
i veckan, visa vad du kan! 
För att 15 år senare, ha möjligheten att jobba med kreativitet och tjäna pengar på att inspirera andra är en daglig dröm jag lever! 
Ha nu en mysig fredag och start på helgen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s