Familj

Grönklätt i trollskogen

(null)

Något man tar förgivet allt för ofta är det man har nära omkring sig. Som naturen. Jag tycker ändå att vi är duktiga på att faktiskt använda de miljöer naturen ger oss, som att åka skridskor på sjön nedanför oss och tar picknicken på passande stenar
i skogen. Men något vi ska bättra oss på ännu mer är att promenera i skogsmiljö. Det blir en och annan tur ner till affären med vagn och kärra men just det där att ge sig ut i terräng. 

(null)

Så Igår lastade vi barnen, en på magen (Nellsan i bärsele) och en på ryggen (Milton i ryggsäcken) och herrejisses vad mycket det gör med några extra kilon hängandes, kändes som en throwback till i somras när det var 30grader varmt och hon låg inne i magen.
Men också herrejisses till vilken underbar tur! Carpe diem när det liksom är på riktigt. Att vi prickade in solnedgången och den rosa himlen precis när vi nådde Abborrbergets topp var liksom pricket över i. Blir varm i magen när jag tittar på
gårdagens bilder. Mera trollskog och terrängpromenader blir det framöver.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s