Allmänt

Lets get this party started

     
 
Jisses vilken vecka vi lämnar bakom oss. Äntligen fredagmys, tacos och hela-familjen-i-soffan-mys efter en intensiv vecka, tänkte vi. Men istället blev det hem och packa väskan, för vidare till barnakuten med lilla Nell. Allt gick jättebra och vi fick åka hem senare på kvällen. Tummar upp för personalen på Karlstads barnakut! Lördag och söndag har helt gått åt till återhämtning.
 
 
Hela veckan har varit tuff och jag är redo för en ny vecka nu. Vi kickstartar veckan med min födelsedag! Tjoho för 26 pigga, fräsha år (hälsningar från den slitna, halvsjuka tvåbarnsmamman med 3 sjukhusbesök i ryggen denna veckan… jaja, fr.om imorgon då 😉 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s