Inredning

Blått är flott

(null) 

Jag har ju alltid haft svårt för färger (okej, inte alltid, då jag levde i ett lila flickrum en gång i tiden, lila väggar, lila kuddar, lila krukor… kanske därför jag har extra svårt med färgen lila nu i vuxen ålder, haha). Grått, vitt, beige
och brun har jag liksom gått all in på här hemma. Men nu ni! Blått minsann! Ljusblått vid matplatsen! 

(null)

Tycker att det är vågat av mig! Och att jag dessutom fortfarande (efter ca 5 veckor)  inte fått ett spontanryck och rotat fram de vita handdukarna och kuddarna utan faktiskt vant mig med lite färg i vardagen!  
(null)

Det här med dukar. Jag lyckas aldrig hitta passande dukar… och det kvittar hur mycket jag stryker de så skrynklar de ihop sig ändå?! Har gett upp hoppet om en bra duk här, tur bordet är fint i sig! Iallafall en liten skymt av nya lampan,
en skomakarlampa med hiss! Nu är jag sugen på nya gardiner, någon som har tips på vart man får tag på fina hissgardiner? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s