Shopping

Rundad krage&knappar i trä

Igår åkte vi iväg för att uppdatera Milles garderob, han växer ju så galet fort. Vi hade presentkort kvar sen i julas och vad passar bättre än att använda det till det roligaste man kan shoppa, någonsin! Barnkläder!

Här är lite av det vi fick med hem.

Newbie är fortfarande storfavoriten. Så fina, bekväma och dessutom till bra priser. Jag älskar de där detaljerna som gör att det känns som att de är hämtade direkt från Emil i Lönneberga eller Madicken.

Denna skjorta fann Jack till Mille och blev otroligt avundsjuk på och önskade att han hittade liknande i vuxensize, för att kunna matcha lillsprutt. Och jag kan inte annat än hålla med, rundad krage och träknappar är en perfect match, både på min stora och lilla kille.

Och lite tuff ska han vara också. Jeansen är superstrech och satt perfekt på honom. Mini-stuprörs-byxor, man smälter ju.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s