Bröllopsplanering

Konsten att roa en sjukling…

Vad gör man när man ligger (läs sitter, att ligga ner är rena döden med trycket över huvudet…) med bihåleinflammation och är totalt uttråkad av att bara vara stilla när man faktiskt har en ledig sportlovsvecka?… Man pysslar!

 

Och man bröllopspysslar för att det ska bli ännu roligare. En början till bordsdekoration. Vi ska köpa mindre blockljus som ska pryda den lilla glasburken, istället för värmeljus. Tror det fyller upp lite bättre. Och en bukett med brudslöja eller någon annan blomma i den större glasburken.

 

Vi provtände de igårkväll och det blev ett mysigt ljus av alla glasburkar. Och snöret blev inte ens varmt, så risk för brand pga det är ingen fara. Vi ska såklart vara på plats hela tiden så länge de är tända också.

 

Bild från pinterest

Något i denna stilen är tanken att slutresultatet ska likna. Vi ska ta fram motorsågen och såga till lite rustika brickor, och eventuellt några som får bli kakfat. Tror att de rustika trästammarna kan bli fina med lite tårtpapper på, som en romantisk kontrast.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s