Familj

Life’s a collection of memories

Bloggen har många syften, och ett av dem är att samla fina minnen, som ett litet digitalt fotoalbum. Jag själv bläddrar faktiskt tillbaka då och då i arkivet för att minnas vad som hände för 1, 2 eller 3 år sedan. Eller också när vi renoverat något, för att se gamla bilder från innan renoveringen.

Därför kan det även komma denna typ av inlägg. Som kanske inte ser mycket ut för världen och dessutom är flera dagar ”gammalt”. Men jag gillar den stunden, utflykten eller vardagsmomentet, och vill gärna minnas tillbaka till den längre fram i livet.

Dessa bilder är från i onsdags, när jag & Mille åkte till pappa lagomt tills han slutade jobbet. Han tog oss med in i fikarummet, presenterade oss för sina kollegor sen for vi vidare för att äta lite lunch. Lillskrutten stod innanför dörren på cafét och hälsade gästerna välkomna med ett ”hejhej”, lekte tittut under bordet och ville helst hjälpa till bakom kassadisken, är han inte en liten charmör så säg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s