Familj

Blivande familjen Rosö

Idag fick vi en måndag ihop, hela familjen. Oplanerat men så härligt. Magsjukan hälsade nämligen på under helgen, mindre mysigt såklart. Men idag när både jag & Mille mår lite bättre så passade vi på att ta en bob- & pulkatur i friskluften, efter en lång sovmorgon, mysfrukost med tända ljus och lucköppning i Bamsekalendern.

Vi hann fira våran 10-årsdag i lördags, jag och min älskade, innan magsjukan slog till. Och tänk som han överraskade mig, ner på knä han föll, och frågade om jag ville tillbringa resten av livet ihop, bara han och jag!

Snart delar jag samma efternamn som mina killar ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s