Familj

En kvällstur på hjul

Tidigare ikväll så packade vi ner picknicken, jag & Mille hoppade på cykeln & Jack snörade på sina inlines.

Så himla fin kväll med en härlig solnenedgång som senare gav himlen ett rosa sken.

Haha, jag bara älskar den här bilden och kan inte annat än att fnissa åt det charmigt fångade ögonblicket. Jack ville fånga hela familjen på bild i en selfie, men Mille hade här börjat tröttna på att stå still, fastspänd i cykeln. Skrutten ♡

4 kommentarer på “En kvällstur på hjul

  1. Nej, jag är mycket medveten om att jag som mamma borde ha en hjälm även jag, både för mitt eget bästa & för min sons, allra främst. Jag har tillochmed haft med i planerna att jag ska införskaffa en egen hjälm, speciellt eftersom vi som familj har sagt att det får bli fler kvällsturer på cykel inom kort, efter den supermysiga turen igår. Men jag har 7 mil till närmsta ”cykelaffär” så just till gårdagens cykeltur fanns den inte och jag tog ändå beslutet att följa med på familjens äventyr.Men tack för din goda tanke & oro för vår familj 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s