Renovering

Att falla pladask för en tapet

När vi kikade på tapeter till trappen, så ramlade vi över denna med luftballonger. Alla detaljer syns inte i bilden, det ”gömmer” sig liksom en karta/ritning i bakgrunden som skimrar lite i olika lägen. Jag blev helt förälskad & fick direkt en bild i huvudet på hur fin den skulle bli i Miltons rum.

Så det får bli så. Den nuvarande fondväggen i hans rum är blå, men ska istället bli klädd med luftballonger. Färgerna i tapeten gör sig så fint till de andra gråa väggarna & trägolvet. Dessutom till soffan i beige & gamla växasängen i vitt.

En kommentar på “Att falla pladask för en tapet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s