Sommar

Sju sorters blommor

Blommor i håret på midsommar är lite av en oskriven regel. Nikita snörade på joggingskorna, jag drog på stövlarna för att ta på mig uppdraget ”plocka blommorna i det högre gräset” och storkorgen fick följa med.

Detta kort togs sekunden innan knotten gick in för att äta upp oss. Men en fylld korg med blommor fick vi. Sju sorter + till och med. 

Att sedan binda kransarna var verkligen inte ”en dans på rosor” till och med såpass klurigt att vi övervägde att vi skulle köpa färdiga kransar nästa midsommar. Fast det är ju något speciellt med att gå ut för att plocka blommorna själv och skapa sin egna. Vi har nog hunnit glömma bort svårigheten till nästa år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s