Sommar

Där ögonblick blir till evighet

Vilken fantastiskt solig & somrig kväll det blev av denna tidigare regniga & gråa dag. Vi tog oss en tur till Milles gammelmormor i Nordmark & gick även en promenad i sambons barndomsby. Det blev en riktig nostalgitripp.

Eftersom jag & Jack blev ett par redan när jag var 13 & han 14 så har vi tillbringat mycket tid tillsammans bland dessa grusvägar & gräsängar. Många spontana cykelturer i skogen eller upp till fotbollsplanen, tiden kändes där & då helt oändlig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s