DIY

Flying beauty

Igår kväll fick jag lite tid över för att sätta mig vid symaskinen en stund (terapi för själen!). Bestämde mig för att skapa en luftballong. Jag vet inte vad det är med de men jag älskar dem! Så charmiga & fina! Så här vart resultatet på mig egna luftballong.

En liten vimpel i filttyg & rosetter i fästena såklart!

Korgen är virkad och själva ”tyngderna” är små vaddbitar (stoppning) som jag lindat in i spetstyg.

Så rolig att göra, ska köpa mig lite nytt tyg & göra en till Miltons rum också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s