Vardagsrum

En bättre fredag avslutas med tacos!


Har varit lite extra nervös idag men åh vilken lyckad fredag detta blev! Jag kommer att berätta mer snart, men håller liiiite till på det. Denna härliga fredag avslutades med tacos, let´s dance final & fredagsmys med hela familjen i soffan, svårslaget! Har två slitna grabbar här hemma som båda ligger och sussar nu, så jag passar på att kika in här med ett litet inlägg, fortfarande uppe i varv. 

Titta! såhär fint blommar en av pelargonerna som jag lyckats hålla i i liv hela vintern!!

Pelargoner och skira spetsgardiner är en somrig kombo!

En liten hörna från vardagsrummet. Steg-hörnan är en ”favorit-fotohörna” som setts flera gånger här på bloggen. Gillar den gamla trästegen mot den vita pärlsponten. Och även här finns ett gammalt fönster med naturlig & fin patina.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s