Inredning

Ett knippe pompoms

Under helgen besökte jag den lokala blomsterhandeln och ”lyxade till” med ett knippe helgblommor, finaste snittblomman nejlika

Jack skjutsade ner mig och jag gick in i lilla butiken på hörnet och bad floristen att plocka ihop 4 små nejlikor, hon verkade lite undrande, troligtvis tänkte väl hon att jag planerat en stor bukett, men jag vill bara ha mina fyra små, men ack så fina, enkla nejlikor.

De är så gulliga, tycker att de påminner om pompoms! Favvokombon är egentligen de puderrosa tillsammans med de vita, men eftersom de var slut just då så fick jag ta de rödspräckliga. Kanske få det bli en rutin med lördagsblomma varje helg & hoppas på de puderrosa nästa lördag

2 kommentarer på “Ett knippe pompoms

  1. Så fint. Jag brukar köra fredagsbuketten, oftast blir det några rosor eller liljor. Lyxigt, och så blir man så glad när man ser dem stå på bordet

  2. Tack! Åh va mysigt, och lyxigt som du säger! Ska nog börja göra detta varje helg, det piggar upp hemmet och man kan liksom "fira in" helgen med lite blommor 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s