Inredning

Skåpet ska få ny klädsel

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Minns ni skåpet? Fyndet som kostade mig en ynka femtiolapp. Det fattades ju två krokar till det så nu har jag skaffat nya. Fyra sprillans nya och alldeles perfekta krokar….hoppas jag. De har ju inte ännu kommit på plats men det ska jag se till att ordna väldigt snart. Och strax efter det ska jag ordna en bild till bloggen, hur skåpet ser ut ”in action”, alltså med krokar på och uppsatt på sin plats där det ska vara. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s