Villa Gråbo

Husbygget börjar gå mot sitt slut

Foton ©: iPhone 5
 
Här kommer (något lite röriga) bilder från farmor & farfars husbygge. Dessa bilder tog jag i helgen och nu har bygget kommit mycket längre än så. Det står numera en kamin mot tegelväggen också, köket är helt klart, ytterligare lite lister har kommit upp och lite mer saker har kommit på plats. Egentligen är det inte så mycket kvar, något rör som ska fixas till och lite eljobb.
 
Minns ni när plattan precis var lagd? Då vågade vi nästan inte längta för mycket till nu, nu kan vi börja längta på riktigt och nästan ta på slutresultatet av det hela. Två fantastiskt roliga flyttar att se fram emot. Farmor & farfar ska in i sitt sprillans nya hus och jag & mannen ska in i deras gamla, inom en månad. 
Det börjar samlas lite fjärilar i magen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s