Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Vad kan jag använda dessa söta flaskor till? Snaps? Jovisst, men något mer… Något lite mer dekorativt än funktionellt kanske…
 
Jag blir alltid rastlös när jag står själv i butiken och det blir lugna stunder. Jag måste pyssla med något! Jack brukar alltid säga att det syns när jag blivit rastlös för då är affären helt ommöblerad. Förra veckan stod jag och sneglade på de söta små glasflaskorna som vi har i butiken och började spekulera i vad jag skulle hitta på för roligt med de. Jag kom då på att det fanns någon gammal plastblomma som jag kastat in i någon kartong på lagret. Vips! så kom den till användning igen!
 

11 reaktioner på ”Att använda sig av det som redan finns

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s