Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8 | Vårat godisställ & den gammla dörren som kassadisk
 
Idag ska våra (läs mina) slöa muskler få vakna upp ur vintervilan och arbeta lite. Vi ska flytta. Ja vi ska faktiskt smygstarta lite, rensa det överfulla förrådet och köra upp det vi vill ha med oss till huset. Ska bli riktigt spännande faktiskt eftersom grejer som jag glömt bort från bl.a Ullaredsresan i höstas ska ligga längst in någonstans. 
 
Ska även passa på att rensa butiken lite på tomkartonger och dyligt. Skönt att få lite svängrum på lagret igen. Igår gjorde jag fint på kassadisken med vårt otroligt vackra och efterlängtade (letat som en tok efter ett) antikt godisställ. Vi ska använda det till just vad det är tänk för – godis. Som duktiga Beatrice ska ordna till. Men jag kunde inte låta bli att ställa fram det och medans det väntar på godis fick det fyllas med ljus. 

6 reaktioner på ”Gammalt godisställ i butiken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s