Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
 Man kan verkligen känna vibbarna av vår i luften nu. Det är skillnad på ljuset varje dag. Det är ljust när jag åker till jobbet tidigt på morgonen & fortfarande ljust efter stängning i butiken, så himla härligt!
 
Jag tycker att tiden rusar samtidigt som den står stilla på något vis. Dagarna går i samma mönster, samma rutiner, ”kan det inte bli vår snart?” Jag längtar så efter vår, flytt, värme och sol, lite blomster & grönt! Men samtidigt som det känns som att tiden står stilla, så tittar man tillbaka och säger varje vecka – är det redan slut på helgen? nu är det måndag igen…, redan fredag?
Tiden rullar ändå på lite kusligt fort.
 
De lovar sol i en vecka framöver & många plusgrader på lördag, åh så härligt! Kanske är det så att den efterlängtade våren äntligen är här. Och flytten.. ja den är ju faktiskt på gång den också, alldeles alldeles snart.
 

2 reaktioner på ”Rusande tid står stilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s