Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Här har vi dem i lite finare bilder, mina minipajer! Ett helsike att få till dem (jag försökte första gången med glutenfritt mjöl, vilket jag inte rekomenderar till dessa) men väl värda besväret tycker jag. Man kan toppa dem med annat roligt också, hur fint vore det inte med körsbär tillexempel?
 
Receptet kommer härifrån, men finns också i inlägget nedan detta. 

26 reaktioner på ”Jordgubbsgömma ♡

  1. Vad roligt att du följer bloggen! 🙂

   Absolut, jag har några glutenfria recept på bloggen under kategorierna ”recept” & ”bakning”, jag kommer fortsätta lägga ut glutenfria recept här på bloggen framöver, eftersom jag nästan bara bakar glutenfritt här hemma (fästmannen är allergisk mot gluten) så håll utkik, det kommer dyka upp! 🙂

   Kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s