Inredning

Lite nytt till samlingen

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8 / snabbfotade bilder på nya tillskotten.
 
Här är lite Greengatesaker som tillkommit i min (än så länge) lilla samling, på senare tid. Jag har inte hunnit visa er några bilder på de förns nu. Jag ska försöka fixa till en lite fotosession nu i helgen med mina nya guldkorn, så jag får lite snyggare bilder på de.  

7 kommentarer på “Lite nytt till samlingen

  1. Hej!
    kika gärna in på min blogg om frisör livet. Här kan du läsa om allt ifrån hårvårds tips och produkter till härliga sommaruppsättningar och nya trender!
    Välkommen!

  2. Det finns lite här och var, både i webbutiker och i fysiska butiker. Mina senaste tillskott köpte jag på FORMmässan som var i Karlstad, då var det butiken Fima möbler som sålde. Men det går som sagt att hitta lite här och var, prova att googla "greengate" så får du fram några återförsäljare 🙂 Tack snälla! ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s