Printscreen från inloggningsidan.
 
Besökarna och kommentarerna har trillat in lite extra mycket på bloggen idag och nu såg jag varför. Mitt inlägg från igår har publicerats på blogg.se´s favoriter som dyker upp i kolumnen på sidan när man loggar in. Kul! Tack så mycket blogg.se och tack så mycket alla ni som kikar in på min blogg. Välkomna alla nya läsare, hoppas jag kan inspirera och att ni stannar kvar  ♥
 
Follow on Bloglovin

4 reaktioner på ”Välkomna till Inramad inrening ♥

  1. Har alltid tyckt att det är lite tråkigt, att så många som gör inlägg där de bara gjort ett simpelt kollage av ANDRAS bilder hamnar i rampljuset gång på gång… det krävs ju inte jättemycket för att få ihop det blogginlägget, lixom! Meeen, det kan ju inte du hjälpa, såklart! Kul för dig att du fick synas! : ) Du har säkert roligare inlägg än såhär som hade förtjänat en stund i rampljuset ännu mer. Ha en fin dag!

    Gilla

  2. Ja, visserligen, det funkar ju, jag tittade in och du har massor av fina bilder! Vilken som helst av dina bilder hade varit bättre ; ) Bra att du inte tog min kommentar på fel sätt! Man märker ju att de som väljer ut bilder som ska synas, gillar såna kollage… haha!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s