Foton från: Greengate, Ib Laursen, Kitchen aid, ellos. Kollage gjort av mig.

 
 
Jag vill baka iklätt ett löjligt sött förkläde, röra ihop ingredienserna i en gullig Kitchen aid och fylla söta muffinsformar. Jag vill fylla vitrinskåpets hyllor med porslin från Green gate och Ib Laursen.
Jag vill ha allt. 
 
Follow on Bloglovin

71 reaktioner på ”Give me / Kitchen in pastel

 1. Sv: Ja.. Åh, jag har sett en annan liknande, rosa, fast med swarovskikristaller på, haha DÄR snackar vi girlpower! Men jag vill egentligen ha rött tema i mitt framtida kök, har tonvis med köksprylar i rött redan nämligen, så en rosa hjälpreda kanske inte är lämplig att flytta in .. Inte direkt i alla fall.

  Yesbox, borde ju finnas på ebay rätt billigt.. Om inte annat vet jag att sugrören finns på etsy!

  Gilla

 2. Gud, vilken fin blogg du har! Älskar dom rosa små detaljerna!
  Vill köpa eget hus som jag får inreda, men är ju bara 13… haha! Längtar tills jag får köpa mig ett eget hus, så ska jag inreda hur gulligt och fint som helst! 😀

  Gilla

 3. Åh vad mysigt, älskar greengate! Kan tipsa om en jätte mysig affär som heter balders hage, man måste bara köpa nått när man är där;)

  Gilla

 4. Hej Malin!

  Pastellköket är en nyöppnad webbutik med nätets bästa priser gällande IB Laursen, Falby och Strömshaga! Maila gärna till info@pastellkoket.se om du vill sammarbeta med mig. Jag kan erbjuda dig bättre priser om du hjälper mig att göra lite reklam på din sida.

  Som sagt hör av dig om du är intresserad!

  Mvh, Emma / Patsellköket

  Gilla

 5. Hej Malin!

  Pastellköket är en nyöppnad webbutik med nätets bästa priser gällande IB Laursen, Falby och Strömshaga! Maila gärna till info@pastellkoket.se om du vill sammarbeta med mig. Jag kan erbjuda dig bättre priser om du hjälper mig att göra lite reklam på din sida.

  Som sagt hör av dig om du är intresserad!

  Mvh, Emma / Patsellköket

  Gilla

 6. Hej Malin!

  Pastellköket är en nyöppnad webbutik med nätets bästa priser gällande IB Laursen, Falby och Strömshaga! Maila gärna till info@pastellkoket.se om du vill sammarbeta med mig. Jag kan erbjuda dig bättre priser om du hjälper mig att göra lite reklam på din sida.

  Som sagt hör av dig om du är intresserad!

  Mvh, Emma / Patsellköket

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s