Printscreen från min dator just nu
 
Hoppas ni alla hade en trevlig valborg igår! Idag är det 1 Maj, helt galet. Maj betyder ju snart sommar på riktigt, men då får allt värmen ta och komma snart. Jag inledde Maj med att baka muffins som jag lade upp lite fint i min nya korg med Greengateduken i. Har fotat massor och sitter nu och redigerar lite. Ett otroligt bra sätt att börja Maj på om ni frågar mig. 
 
 

13 reaktioner på ”Muffins / Greengate / Korg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s