Värt varenda chiafrö och strössel i pannan...

(null)

Idag packade vi vagnen med bebis, kamera 
och stativ för att ge oss ut på en lite annorlunda fotografering mot vad vi brukar... amningsfotografering. Jag har verkligen älskat att amma Minelle sen dag ett och har länge velat föreviga denna tiden i livet med fina bilder på oss. Tiden går ju liksom alldeles för fort och man glömmer så snabbt, så idag tog vi tag i saken. Här är några av bilderna vi förevigade i trollskogen hemma i krokarna. 

(null)

Jag tycker att det är så himla häftigt att jag haft möjligheten, och att min kropp har funkat för att kunna livnära och ge mina två barn den mat de behöver för att växa till sig, under deras 6 hela första månader i livet. Det är ju riktigt coolt hur kroppen funkar. Och det har varit en sån trygghet, för både mig och lill-loppan. 

(null)

Jag får ursäkta Minelle för varje litet strössel, smula och Chiafrö (älskar friggs riskakor med chiafrö & havssalt) som hamnat i pannan, men multitasking är något man blir expert på som mamma och det har många gånger blivit så när vi "lunchat tillsammans". Jag tror att hon, precis som jag, tyckt det varit värt varje liten smula i pannan. 

Bilderna vart precis så trollska och mysiga som jag hoppades på, han har blivit riktigt duktig med kameran, min man  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback