Sörjande hönor & glada grisar

publicerat i Allmänt, Barnrum;
(null)

Mars och måndag. Det känns oväntat enkelt med måndag idag, även fast vi var tvugna att skicka papsi till jobbet idag efter en hel ledig sportlovsvecka tillsammans. Vi har en hel del att se fram emot denna veckan och vi startade den mysigt i förmiddags med lek på Miltons rum. Fick ett härligt mejl imorse också, gällande bloggen som jag kommer prata mer om längre fram, ska bli så roligt! 

(null)

Ni minns vårt tråkiga dödsfall strax innan lovet?. Nu ska vi få två nya kompisar som vi ska hämta hem till helgen. Det är både fascinerande och otroligt ledsamt att se hur mycket våra två hönor Tilde och Judit har sörjt sen deras kompis försvann, de har varit alldeles nedstämda och letat. Trodde inte att hönor kunde känna på det viset men det förklarade uppfödaren som vi ska köpa de nya hos att så funkar hönor tydligen, när de är i en liten grupp, någon fattas hos de. Därför tror och hoppas vi att två nya vänner kommer muntra upp dem lite! 

(null)

De sötaste små leksaksgrisarna jag sett! Älskar hur Milton leker med de och berättar att han ska "stänga in dem för natten", "ge dem mat" och "städa lite åt dem" tror nog att han snappat upp ett och annat från våra rutiner med djuren här hemma 

Ha en fin start på veckan!

Taggar: Barnrum, Grisar, Hönor;

Kommentera inlägget här :