My kind of bible

publicerat i Allmänt, Tips;
(null) 

Att läsa böcker är lite av en fantasi när man är småbarnsförälder. Inte fantasi som i att slukas in i en bok och sväva bort i drömmarnas land, utan mer fantasi som i något man drömmer om som liksom inte blir verkligheten (mer än alla bamseböcker och dinosaurieböcker man slukar per dag) . Men!  de två sista kvällarna av 2018 sträckläste jag en bok för fösta gången på säkert 4år! Den slukade mig totalt!

(null)

Livsstilsbibeln. Josefin och Vanja. Hade aldrig tidigare hört talas om dessa pinglor innan jag ramlade över deras bok, sen upptäckte jag även deras podd. Söker man pepp och motivation om man tänkt att ge sig in i ett nytt projekt 2019, så läs då deras bok eller lyssna på podden! Noll jante och noll avundsjuka, de bara öser på med deras egna erfarenheter, tips och otroligt positiva tänk! 

(null)

Boken är fullproppad med peppande citat och även en del övingar. Deras budskap med "vassa armbågars tid är förbi" borde vara citatet för 2019, för är det något som är egoistiskt och omodernt vid det här laget så är det väl att försöka stjäla andras lycka.  

"Du bär ansvaret för din egna drömvardag."

(null)

Hela boken är positiv, från första sidan. Vem vill liksom inte ha en rosa girlpower-peppad bok?! Taggar: Josefin och vanja, Livsstilsbibeln, Optimist, Pepp;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Vanja:

Tack så innerligt flr det du skriver och dina magiska bilder! Vår bok har verkligen landat helt rätt hos dig, så härligt! Dukommer rocks 2019, megakram!😚🙌🏻🎉💪🏻🌟

Svar: Tack själv för er fina guide och ”hålla i handen-bok”! Tusen kramar till dig! 🥰😙✨❣️
Villa Gråbo

Kommentera inlägget här :