En välkomnande entré

publicerat i Allmänt, Före och efter, Hallen, Renovering, Villa Gråbo;
(null)

Hallen har fått en makeover! Vi sågade ner den förra spaljén, monterade dit svarvade stolpar, målade rubbet och tapetserade även om och voilá! En ny hall! 

(Förebild finns längst ner i inlägget) 

(null)

Min händiga karl (måste läsas på bred värmländska!) har snickrat ihop finaste förvaringen till våra skor, av spillbitar vi hade i snickarboden dessutom! Den målade jag i samma nyans som spaljén. 

(null)

Just dessa skridskorna är så himla söta för att det står Pyret på dem. När Minelle låg i magen så kallade vi henne för Pyret, innan vi visste att det var just hon som låg därinne. Så när vi hittade dessa med just "Pyret" i guldtext och i barnstorlek (när vi var i ca v. 12) så var vi tvugna att köpa med de hem 

(null)

Älskar färgen! 

(null)

Tanken är att det även ska bli lite snickarglädje upptill, i taket ovanför stolparna.

(null)

De små tossorna! 

Och en liten förebild:
(null)
Precis innan vi rev ner spaljén och satte igång renoveringen, därav stöket. 








Taggar: DIY, Hall, Kalkgrön, Lantlig, Lantligt, Lantliv, Skoförvaring, Spaljé, Svarvade stolpar;

Kommentera inlägget här :