Och sagan fortsätter..

publicerat i Bröllopsplanering;

En helg i kärlekens tecken bokstavligt talat, idag fortsatte sagan på Degerfors herrgård med bröllopsmässa.

Det är en hel värld för sig, det här med bröllop. Det kändes liksom lite som att man befann sig i en Disneyfilm idag, limo utanför, alla eleganta klänningar högt och lågt, mega-blombuketter, servitörer springandes härs och tvärs med silverbrickor fyllda med snittar och bubbel & live-duon som sjöng kärleksvisor på herrgården.

Blommorna är förbaske mej det svåraste valet hittills! Ska buketten vara stor? Liten? Enkel? En blandning av massa blommor? Endast några få? Färger?

Denna föll jag för på något vis, så kanske kan man hitta lite inspo från den?...

Mängder med vackra klänningar. Men, trots det så jag står fortfarande fast vid mitt val igår, fortfarande den allra finaste och bäst passform på mig. Måste erkänna att oron fanns hos mig, för att jag skulle börja tveka och vela ang. klänning, efter en dag på ett klänningslottet, men icke! ;)

❁ 

Cinderella

publicerat i Bröllopsplanering;

Igår tillbringade vi eftermiddagen bland tyll, spets, strass och mängder av kjolar liknande stora bakelser. En prinsess-saga. På jakt efter perfekta klänningen till dagen D.

Inge traditionella här inte, klart jag vill ha brudgummens åsikt också, det är ju honom jag vill vara finast för ♡

Och Miss. Beslutsångest bestämde sig, hör och häpna, helt utan velande! Det blev faktiskt den allra första som jag provade. Alla andra jag provade efteråt kändes liksom inte tillräckliga jämfört med den första. Den satt som en smäck! Och sällskapet tyckte desamma och den fick MVG av allihopa.

Bilder på just den klänningen får vänta tills det är dags.

Så nu är den beställd. The dress. Hade helst haft den hemma redan nu och strosat runt i den hela dagarna. Ju mer jag tittar på bilderna som jag tog på den, desto mer gillar jag den. En drömklänning, min drömklänning. 

Tuff tuff

publicerat i Barnrum, Milton;

Såhär trivs han nog som allra bäst just nu. Vår gosegrabb. Med ett fordon i handen och brmm brmm:a runt, längs golv, väggar och möbler.


Och just tågbanan från BRIO är en nyfunnen favvo. Han fick några färdiga "set" när han fyllde ett, och har nu kommit underfund med hur den används och upptäckt vad spännande den är.


En tidlös & suverän leksak. Det, och lego har väl alla barn lekt med, lite nostalgisk blir man allt när man krälar på golvet med tågen tillsammans med Mille.