Lifegoal

publicerat i Familj, Malin, Milton;

Min första morsdag som mamma. Känns lite som ett "lifegoal" då jag längtat efter att kunna titulera mig som mamma. 

Dagen har varit perfekt, fått tusen blöta pussar av min son, varit ute i regnet & plockat ett knippe liljekonvaljer till min mamma, sörplat kaffe & avslutade dagen med en lekstund på golvet i Milles rum, hela familjen med en varsin caterpillar-grävmaskin i handen (Milton älskar att köra med dem & sprutta med munnen för att efterlikna motorljud..)


Ursäkta kvalitén på bilderna. Kändes lite för vågat att försöka balansera en klumpig systemkamera när man har en liten grabb på andra armen, mobilen är ett något enklare verktyg.


Dusty pink

publicerat i Garderoben, Ord;


Sorterade lite i garderoben idag och lade märke till en väldigt markant färgkod bland kläderna. Säkert 80% av kläderna gick i färgerna ljusrosa & vitt. Märks tydligt vilka favoritfärgerna är, haha. Det är ju så härligt med pasteller, feminint och riktigt chic gillas!Och bara för att fira lite att jag fått nytt jobb (!!!) så fick en ny (härligt puderrosa såklart..) skönhet flytta in på en galge idag.


Flying beauty

publicerat i DIY;


Igår kväll fick jag lite tid över för att sätta mig vid symaskinen en stund (terapi för själen!). Bestämde mig för att skapa en luftballong. Jag vet inte vad det är med de men jag älskar dem! Så charmiga & fina! Så här vart resultatet på mig egna luftballong.En liten vimpel i filttyg & rosetter i fästena såklart!Korgen är virkad och själva "tyngderna" är små vaddbitar (stoppning) som jag lindat in i spetstyg.

Så rolig att göra, ska köpa mig lite nytt tyg & göra en till Miltons rum också.