Kaffe&kollegor

publicerat i Människor, Ord, sommar;


Lite jordgubbar, glass & kaffe i skuggan. Dessutom tillsammans med vad jag tror garanterat kommer att bli världens bästa kollegor till hösten minsann. Fin fredagsförmiddag.Härliga sommarbarn. Blåmärken på hela benen (dessutom resten av kroppen på Mille, som klättrar & utforskar allt nu) & barfota.

Efter fredsgsfikat mötte vi upp pappan i familjen som gått på efterlängtad semester! Nu ska vi njuta till fullo innan jag börjar i augusti.


En bod för gröna fingrar

publicerat i Ord;


En del av min mammas blombod.
Hon har minsann gröna fingrar hon, tyvärr inget jag ärvt.Däremot så kommer nog mycket av kreativiteten från henne, och jag-löser-allt-och-det-jag-inte-kan-lär-jag-mig-pappa. Inte undra på att jag får abstinens när det gått för lång tid mellan projekten här hemma, med två skapar-nördar till föräldrar, haha.

Har ni sett vad gulligt hennes hennes senaste verk i boden är, de små fåglarna som vilar på en pinne.


Premiärgung

publicerat i Allmänt;


En gunga har flyttat in på gården. Premiärgunget i förmiddags blev succé! Man såg hur det pirrade till i magen på Milton.Gungade högt så att hatten (läs: kepsen) ramla av! Svårt att fånga en gungande bebis i bild, haha. Charmiga bilder fångade i ögonblicket.


Har för tillfället fått låna mammas kamera då det är något tokigt med batteriet på min, därav lite dåligt med nya bilder just nu.