Några av våra antika fynd hemma & i butiken

 
Foton: 1. Samsung (mobilbild) 2. weheartit.com & pinterest.com
 
Idag fann min pappa ett fynd, en antik trappstege och jag hade lyckan att få den av honom ♥
 Det är så roligt att vara på jakt efter antika möbler & saker, och ännu roligare när ens nära och kära engagerar sig och också lyckas finna fynd. Sen jag och Jack fick reda på att det blir husflytt nu i vår så har vi börjat jaga möbler och helst av allt gamla, antika.
 
Våra familjer har också engagerat sig mycket i letandet och vi har som sagt bl.a. fått ett gammalt skrivbord från Jacks gammelmormor, en gammal symaskin av Jacks mormor, ett vitrinskåp från min morfar & sambo och gamla fönster från en vännina. När vi flyttar så får vi även ta över ett gammal skåp från farmor & farfar, som farmor slipat & renoverat helt själv, med mera, med mera... Det blir så mycket roligare med möbler som har en historia att berätta. 
 
Till butiken har vi också haft turen att finna & fått antika guldkorn. Den vackra kassaapparaten från en vänlig bekant som ville ge oss lyckan att låta den leva vidare. Vår fina gamla dörr som används som kassadisk fick vi från Jacks bror, en till dörr som används till hylla från min pappa och nu även ett antikt godisställ som ska på sin plats i butiken, som min bror följde med halva sverige runt för att hämta och äntligen få pryda vår butik. 
 
 Det är roligt att det märks såväl i både butiken & hemma hos oss vad vi är svaga för, vilken typ av möbler & interiör. 
 
Vad jag ska hitta på för roligt med den "nya" trappstegen har jag inte bestämt än, men många roliga idéer finns det. Jag delar med mig av några som fanns på we♥it & pinterest. 
 

Kommentarer
Jenny Engberg, Rosvikslyckan säger:

Jättefin stege! jag är också på jakt efter en liknande... grattis till din fina butik kan tänka mig att du är glad :) om det hade varit närmare hade jag kommit och hälsat på :)

kram Jenny

Svar: Ja visst är den läcker! :) Vad ska du göra för spännande med din? :)Tack så mycket, ja det känns som att vi börjar få den rätta känslan och stilen i butiken nu, med många fina guldkorn, riktigt roligt! :)
Ja, det är synd att vi inte är tillgängliga för alla, men vår nätbutik finns ju alltid (www.inramadinredning.se) där försöker vi inspirera med lite fina bilder & saker iallafall :)

Kram Malin
Inramad inredning ~ Lantlig stil i drömvillan ♥

2014-02-24 | 23:31:17
Bloggadress: http://rosvikslyckan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback