Ett pling på dörren

publicerat i Allmänt;
 
Foton©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Det plingade på dörren, ett blombud! Öppnade ivrigt det inlindade paketet, en jättefin ros med ett tillhörande kort med texten "Gratulerar" Men det var ju ett bra tag sen jag fyllde år nu, tänkte jag. Öppnar kortet och fortsätte läsa... "Grattis till ditt företag älskling! Nu är det bara att ge järnet, men innan företagstressen drar igång på riktigt: En överraskningsresa till Säfsen, vi åker imorn, glider i solen och äter på fin restaurang, jag bjuder på allt!"
 
Jag känner mig riktigt bortskämd! 
 
Jag har fått så otroligt mycket uppskattning i form av personliga komplimanger, kommentarer på bloggen och fina mail på senare tid så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen, jag är rörd på riktigt. Så himla kul att få all den positiva energi från alla människor och all pepp till både mig själv och mitt företag. Tusen tack ♥
 
 

Och nuär jag företagare på riktigt

publicerat i Allmänt;
Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Nu är nyföretagsblanketten inskickad till Bolagsverket så nu driver jag företaget Inramad inredning. Nu är jag frilansande inredningsfotograf och skribent. Vilken härlig känsla! Nu är jag verkligen fit for fight, bara att köra igång!
Känns spännande, lite småläskigt och otroligt kul. Efter all fundering och förberedelse så är jag faktiskt igång på riktigt!
 
 

Första målet är nära

publicerat i inredning;
Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Nu dröjer det inte förns jag är företagskvinna på riktigt, efter ett möte (förhoppningsvis redan imorn) med banken så har jag sedan ett registrerat företag, kul! Sen är det bara att påbörja resan! 
 
Veckans start har bara svichat förbi, är det redan onsdag imorn? Det har ju varit så otroligt härligt väder ute nu, man blir så otroligt mycket gladare och piggare av lite sol, hoppas det håller i sig. Imorgon blir det en heldags jobb för mig sedan är jag ledig resten av veckan, funderar på att baka ihop något gott i slutet av veckan och fota lite bakverk kanske.