Emalj detalj från Ib Laursen

publicerat i inredning;
Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Ni som läst min blogg ett tag vet att jag samlar på Ib Laursens kökstillbehör (porslin,skålar, formar mm.). Detta fina emaljmått från Ib Laursen fyndade jag på Hjärterum. Det skulle vara någon slags defekt på den så den var nedsatt till 100:-, men jag har ännu inte funnit denna defekt..
 
Ett kap!

Bakmiss&Bloggprojekt

publicerat i Ord;
Foto ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Idag efter jobbet kände jag för att baka (har inte bakat på sååå länge!) och fota lite bloggmaterial, men det gick ju verkligen inte bra någonstans! För lite ingredienser, för mycket ingredienser, fel formar och ja alltså jag vet inte allt vad det var, haha. Så några bakverksbilder blev det då inte, får se om jag gör ett nytt försök till helgen, eventuellt något bakverk som efterätt till familjens kräftskiva på lördag, eventuellt, helt beroende på hur det går då..... 
 
Jag är lite sugen på att dra igång något "projekt" på bloggen, typ Elins idé - "sommarens bästa". Jag vill ha lite motivation till att blogga och det kan ju bli lättare om man har något speciellt att blogga om. 
 

Nycklar på krok och Krokar på nyckel

publicerat i inredning, inredning;
Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Hej på er!
Jag vill så gärna fota och blogga, massor massor massor! Men när jag väl sätter mig och ska skriva så inser jag att jag inte har några roliga bilder att bjuda på, så då blir det inget och jag glömmer sedan bort att både fota och blogga, så idag passade jag på att ta fram kameran när jag införskaffade mig något nytt (igen). 
 
Besökte vår lokala inredningsbutik (Rothgrens) idag och fick med mig en fin nyckel med krokar på. Jag ska använda den till just - nyklar. Vi har annars en "nyckellåda" som har blivit till en "bra-att-ha-till-allt-låda" och sambon har velat ändrat på det och planerat att införskaffa oss en krok att istället hänga nycklarna på, och vad passar då inte bättre än denna?
 
 
Follow on Bloglovin