Jag vill förflytta...

publicerat i Ord, inredning;
Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8 
 
...hela stuginnehållet (och våran 1:a) till en lägenhet nu, helst igår. Jag och Jack har en 3:a "på G". En 3:a! då får man ju till och med ett rum över att göra något roligt med, helt kanon. Håll tummarna för tusan!

Det här med livet...

publicerat i Ord;
Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8 , Rhodos, älskade Rhodos ♥
 
Söndag. Imorn måndag, ny vecka, tillbaka till vardagen med rutiner och jobb igen.
Nä, inte riktigt.
Ibland saknar jag Challa liiiiite liiite pytte lite, bara för att jag hade rutiner och något att göra, men sen tänker jag tillbaka på att jag inte hade något liv, bara resor och jobbet så då saknar jag det inte alls igen. 
Det här är jobbig. Vad vill jag göra med livet? "Passa på att göra det du vill när du är ung"
Ja, men vad vill jag göra då?!?! åååå. Resa tillbaka till Rhodos en stund till? ja, det får nog bli så. 

Mellan himmel och jord

publicerat i Ord;

Foto: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Två spontanbilder från shoppingdag inne i Rhodos-stad. Har ni aldrig sett min funderarmin (ska jag köpa eller inte köpa?...) så har Jack nu lyckats fånga den på bild (första bilden).
 
Sitter och kollar distansutbildningar. Sånadär utbildningar som ger möjligheterna till drömyrket (som också är omöjligt att få, om man inte flyttar till Stockholm eller Göteborg) men va fan, som folk säger: kunskap väger ingenting och eftersom det är ditanskurser så kan man jobba medans man får lära sig nya saker inom sitt intresse.Så har jag tänkt, sen får ve se vad blir av det hela.