Hemma hos Malin (ett av Malins 4 hem)

publicerat i Inspiration;

Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8

Fotosuget resulterade i dessa inredningsbilder på min Lill-stuga. Ändrade faktiskt lite i stugan förra helgen. Spegeln med ängeln på (som farmor har målat) kom äntligen upp på väggen och även den amerikanska flaggan som jag fått av Tony & Eva-Lena. Även fågelburen (som jag fått av mamma) fick sig en värdig plats ovanför öppna spisen!

De tomma glasflaskorna har jag planerat att fylla med sand från alla de olika länderna jag ska besöka i framtiden. De torkade rosorna bakom mina fina kron-ljuslyktor fick jag med blombud av Jack på vår 5-årsdag i December. Och mina vackra spetsklackar får stå på skohyllan och se fina ut, perfekt. Älskar fina (och viktiga) detaljer som gör det lilla extra ♥

Myshelg

publicerat i Familj;Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8 (de två översta bilderna är gamla, den nedersta tagen i helgen)

I helgen som gick så var jag och Jack barnvakt x3. Fredag, lördag och söndag gosade vi med godingarna Kevin, Vienna och Alva ♥

Stockholm Trophy

publicerat i Människor;


Foto: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8

Två bilder från Stockholm Trophy den 5 maj, då jag agerade fotograf. Helgen slutade med ambulans till Södersjukhuset men utöver det så var det riktigt kul!
Jag hade sett fram emot den omtalade hotellfrukosten (har aldrig ätit någon) men självklart strejkade min hals så jag levde på yougurt men jag fick ju iallafall se hur en hotellfrukost såg ut så jag är nöjd med även det, haha.