LET´S FORGET ABOUT THE PRICETAG

publicerat i Shopping;
Foto: http://blog.shopbop.com/  mulberry.com  
 
En (ytterligare) sak som är bra med att ha tagit studenten är att jag inte längre behöver tänka på väskans storlek när jag vill köpa en ny. Jag behöver nämnligen inte bära med mig datorn 24/7 längre! Förut har jag alltid tänkt "ja, men jag måste ju få med plats med datorn också" när jag ska köpa en ny väska men nu är jag inte längre datanörd så nu kan jag shoppa vilken väska jag vill, tjohoo (dagens f.d. I-landsproblem). Nu till dagens I-landsproblem.... Jag har hittat the perfect bag men den kostar skjortan, den kostar verkligen skjortan, men begäret är så stort... S.Å  S.T.O.R.T.
 
Imorn ska jag köpa en trisslott och hoppas på det bästa....

BLUE DENIM

publicerat i Ord;
Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Såhär ska jag (b.la.) matcha min nyinköpta stickade tröja i sommar. Uppvikta ärmar och bara ben. Tröjan är hur mysig som helst. Den blir nog en ny favorit. Och ser  ni mitt underbara halsband? Jag fick det i studentpresent. Så fint himla fint. 

No matter what, we party tonight

publicerat i Malin;
Foto©
Studenten var en känsla för sig. En upplevelse utöver det vanliga och helt otrolig. Mössan satt på och jag firade studenten 3 dagar i rad. Jag ville liksom inte att det skulle ta slut, once in a lifetime. Nu ser mössan ut som en dalmatin, vit med svarta fläckar. Fan också, den (eller jag?) klarade en kväll på nöjesfabriken men inte en kväll i parkhallen.
Tack alla fina människor som uppvaktade mig på studenten! ♥